Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Sibiu cere sprijinul populaţiei pentru identificarea unui bărbat care a lovit cu pumnul un adolescent într-o staţie de autobuz din oraş

ebihoreanul.ro
politia

Poliţia Sibiu cere, joi, sprijinul populaţiei pentru identificarea unui bărbat care a lovit cu pumnul un adolescent într-o staţie de autobuz din oraş, potrivit news.ro.

”În seara zilei de 9 ianuarie a.c., un minor în vârstă de 15 ani a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 13:10, în timp ce se afla în staţia de transport public de pe strada Semaforului, amplasată în apropierea intersecţiei cu strada Electricienilor, din municipiul Sibiu, ar fi fost lovit cu pumnul de către un bărbat necunoscut”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Sibiu.

Sursa citată a prcizat că, imediat după comiterea agresiunii, bărbatul a părăsit staţia într-o direcţie necunoscută.

”Întrucât identitatea bărbatului nu a putut fi stabilită până în prezent, vă solicităm sprijinul în vederea depistării persoanei în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 – 60 de ani, care purta barbă grizonată şi era îmbrăcat într-o bluză de culoare galben, o geacă de culoare verde, pantaloni de culoare albastru şi şapcă de culoare roşie”, au mai precizat poliţiştii, publicând imagini cu bărbatul suspectat.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să sune la Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu, la numărul 0269/208211.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.