Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia turcă a arestat nouă persoane după o agresiune violenta a membrilor partidului aflat la putere asupra rivalilor din opoziţie

BBC
politie turcia

Nouă persoane au fost arestate în Turcia, inclusiv un membru al partidului de la putere, AKP, pentru o agresiune asupra unui membru al opoziției care a fost lovit în timpul funeraliilor unui militar în weekend, a anunțat luni Ministerul turc de Interne, relatează Reuters, potrivit mediafax.

Citește și: Oreste anunță „prăbușirea abisală” a PSD-ului! Imaginea făcută publică

Kilicdaroglu a fost atacat duminică în timp ce asista în nordul Ankarei la înmormântarea unui militar ucis în confruntările cu militanții PKK.

Incidentul a avut loc după ce Partidul Popular Republican (CHP) a câștigat alegerile locale din 31 martie în capitala Ankara și în cel mai mare oraș al Turciei, Istanbul, învingând partidul președintelui Erdogan.

Citește și: Și lui îi plac banii publici! Dezvăluire-bombă despre șeful USR: afaceri cu MAI, dar și cu prefectura lui Mazăre

Ministrul turc de Interne Suleyman Soylu, a declarat că nouă persoane au fost arestate în urma incidentului, adăugând că recentele ”contacte” ale lui Kilicdaroglu cu partidul kurzilor l-a transformat într-o țintă.

Citește și: După reacția acidă a lui Tudorel Toader, Rareș Bogdan iese la rampă! ‘Nu uita’

Imaginile au arătat momentul în care că Kilicdaroglu a fost lovit în cap de cel puțin două ori, în timp ce forţele de ordine încercau să îl scoată din mulţimea de oameni care îl înconjurau. Acesta a reușit să părăsească zona și să intre într-o casă din apropiere, potrivit posturilor de televiziune NTV și agenţia de ştiri Demiroren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.