Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția ucraineană a reținut mai multe persoane în cadrul anchetei referitoare la asasinarea, în 2016, a jurnalistului de investigații Pavel Șeremet

Pavel Şeremet

Poliția ucraineană a reținut mai multe persoane în cadrul anchetei referitoare la asasinarea, în 2016, a jurnalistului de investigații Pavel Șeremet, a informat ministrul de Interne, Arsen Avakov, citat de Reuters, anunță MEDIAFAX.

Citește și: S-a întors roata- PSD vrea dublarea alocațiilor pentru copii

„Acesta este rezultatul muncii complexe a unor profesioniști adevărați și reprezintă un pas foarte important pentru rezolvarea acestui caz”, a scris ministrul pe Facebook. El a adăugat că mai multe detalii în legătură cu acest subiect vor fi făcute publice în cadrul unei conferințe de presă în viitorul apropiat.

Jurnalistul bielorus Pavel Șaramet, cunoscut pentru criticile aduse regimului de la Misk, a fost ucis într-un atentat cu mașină-capcană în centrul Kievului în iulie 2016, în timp ce se îndrepta spre serviciu.

În 2002, Șeremet a câștigat un premiu din partea OSCE pentru materialele sale referitoare la încălcarea drepturilor omului în Belarus.

Citește și: Panică în sistemul de apărare și ordine publică- ‘Vor avea pensii mai mici cu 30%’ .

Mai mulți diplomați occidentali, reprezentanți ai OSCE și activiști pentru drepturile omului au făcut apel în repetate rânduri la autoritățile din Ucraina să rezolve acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.