Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politician controversat, victima unei tentative de asasinat

alerta

Un controversat om politic a susținut că a fost victima unei tentative de asasinat. În urma unei anchete, Poliția i-a dat dreptate.

Liderul partidului naţionalist britanic UK Independence Party (UKIP), Nigel Farage, a dezvăluit că a fost implicat într-un accident rutier în Franţa, după ce o roată a maşinii sale s-a desprins în mers pe o autostradă. Ulterior, autorităţile ar fi descoperit că prezoanele care fixau roţile maşinii au fost slăbite intenţionat, în ceea ce pare a fi o tentativă de asasinat, relatează „Daily Mail”.

Liderul UKIP se întorcea de la Bruxelles spre locuinţa sa din Kent, la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, atunci când o roată a maşinii sale Volvo s-a desprins în apropierea localităţii Dunkerque, forţându-l pe acesta să iasă de pe carosabil pentru a evita ciocnirea cu alte vehicule, conform spuselor sale.

„Eram în mijlocul pustietăţii, şi am fost prins într-o situaţie proastă. Era o secţiune lungă de drum cu maşini care mergeau în ambele sensuri pe aceeaşi bucată de carosabil. Am realizat la un moment dat că nu mai am control asupra direcţiei, am încetinit, am pornit semnalizatoarele şi atunci una dintre roţi s-a desprins. Am ieşit din maşină şi am sărit peste gard (n.r – care desparte carosabilul de decor) cât am putut de repede pentru a evita camioanele şi restul” a declarat Farage pentru reporterii „Daily Mail”.

Liderul eurosceptic a declarat că nu ştie cine ar fi putut plănui o astfel de tentativă de asasinat, însă a precizat că nu a fost surprins de incident.  Nigel Farage a devenit un personaj controversat ca lider al partidului eurosceptic UKIP, care militează pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană şi o legislaţie mult mai strictă în privinţa imigraţiei în Regatul Unit. Farage a atacat în numeroase rânduri şi românii, cu afirmaţii denigratoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.