Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii care le plâng de milă imigranţilor arabi să-i ia acasă și să și-i țină!

Interviu acordat publicației Academia Cațavencu în care este vorba despre imigranții arabi, Partidul România Unită, UE, Putin, Merkel, Orban și alte teme de actualitate.

Mulţi spun că stema Partidului România Unită seamănă foarte mult cu cea a Partidului România Mare. E aceeaşi Mărie, cu altă pălărie?

Sigla PRU îl are în centru pe domnitorul Vlad Țepeș, pe care nu cred că l-ați mai văzut pe vreo siglă de partid din România. Această siglă a fost apreciată de publicația Irish Times, care și-a amintit imediat de povestea lui Bram Stoker… În plus, Partidul România Unită și-a asumat doctrina național-democrată al cărei părinte a fost Nicolae Iorga, iarăși o noutate în politica post-decembristă. Şi mai există o deosebire fundamentală: noi nu delirăm…

Aţi criticat în dese rânduri, vehement, Uniunea Europeană, pentru că ar impune “norme cu caracter anti-românesc”. Ce-aveţi cu UE, când ea ne-a dat atâta, pardon, atâtea?

Uniunea Europeană una spune și alta fumează. Era vorba că intrăm într-o uniune de națiuni și într-un model avansat de democrație și ne-am trezit într-o federație birocratică dirijată de niște necunoscuți de la Bruxelles pe care nu numai că nu i-a votat nimeni niciodată, dar nici nu au vreo legătură cu ceea ce își doresc cetățenii din țările UE. Și mă refer la comisarii Uniunii Sovietice, pardon, Uniunii Europene! În Comisia Europeană e mai important lobby-ul multinaționalelor decât orice altceva. Dar poate cea mai mare supriză pe care vrea să ne-o facă noul URSS este unirea de bună voie dar siliți de-a binelea cu niște valuri de imigranți musulmani. Și noi care credeam că am intrat în Europa și ne-am trezit integrați în Siria…

Umblă vorba prin târg că sunteţi omul lui Putin. Plăteşte bine, că vreau şi eu?!

Vă fac o mărturisire în exclusivitate. Am o singură legătură cu Putin, aceea că amândoi avem nevestele gimnaste, fiind și colege de generație. Cotizația la partid, noi fiind o formațiune care trăiește din contribuțiile mici și benevole ale membrilor, este de câteva zeci de lei, iar ultima oară când am verificat, Putin nu și-a plătit-o, el nefiind de altfel nici membru. Dar o să verific la trezorierul partidului și vă anunț dacă s-a schimbat ceva, deși nici el, nici eu, nu am văzut în viața noastră cum arată rubla, așa că nu am recunoaște bancnota.

În Orientul Mijlociu au fost mii de războaie, de la Adam şi Eva, şi n-a plecat nimeni de-acolo. Ce i-a apucat pe arabi de au luat-o razna tocmai acum?

Aceeași întrebare mi-am pus-o și eu, mai ales că războaiele de care fug imigranții au început acum câțiva ani. Pot presupune că cineva le-a cumpărat tocmai acum biletul și le-a dat impulsul. De ce și cu ce intenții, ar trebui să se întrebe politicienii ”generoși” care vor să-i trimită pe capul nostru. Dar eu am găsit soluția pentru imigranții non-UE: politicenii care le plâng de milă să-i ia acasă și să și-i țină.

Cum vă explicaţi că ungurii, care au migrat aici cu carnea sub şaua calului, acum o mie de ani, i-au respins cu atâta violenţă pe migratorii arabi, care n-au venit nici măcar cu o cămilă, săracii?

Viktor Orban se dă acum marele apărător al creștinătății și am citit articole în Ungaria care îl comparau cu Iancu de Hunedoara, spunând că, așa cum maghiarii au apărat Europa de Imperiul Otoman pe vremea lui Iancu, așa o vor proteja și acum. Au uitat că Iancu de Hunedoara era român, că Ungaria, spre deosebire de provinciile românești, a fost pașalâc turcesc și că oprirea Imperiului Otoman au făcut-o românii, inclusiv Vlad Țepeș, domnitorul de pe sigla Partidului România Unită.

Potrivit sondajelor, nici românii nu prea sunt de acord să primim refugiaţi. De ce credeţi că au o asemenea atitudine, adică unde-a mers milionul de romi asistaţi să nu mai încapă şi câteva mii de arabi asistaţi? Hai, domnule, că ăsta e rasism!

Poate că românii s-au săturat de asistați care sunt bolnavi doar de nemuncă, de minoritățile care vor să conducă țara și să aibă stat în stat și tocmai de aceea nu mai înghit încă o poveste despre ”drepturile omului”. Dar drepturile românului unde sunt? A, am uitat, românii nu sunt oameni, întrebați prin Occident și vă veți convinge de acest adevăr. Dar asta vine dintr-o veche tradiție: în 1438, românii nu erau recunoscuți în Transilvania, pe vremea aceea oameni erau numai nobilii maghiari, burghezii sași și secuii, care sunt diferiți de maghiari. Acum ne îndreptăm încet spre aceeași situație, numai că între timp s-au adăugat și țiganii. În afară de unguri, secui, sași și țigani, mai are cineva drepturi în această țară?

Spre deosebire de cei din estul Europei, mulţi francezi abia îi aşteaptă pe imigranţii arabi, deşi n-a trecut nici un an de la atentatul de la Charlie Hebdo. Ăsta-i masochism sau prostie?

Nu cred că francezii sunt încântați de imigrația arabă care le creează deja multe probleme, mai ales când iau foc mașinile prin suburbiile Parisului. Dar poate că cele câteva zeci de mii care se vor adăuga în curând îi vor da o șansă suplimentară lui Marine Le Pen la următoarele prezidențiale. Depinde câți vor veni. De la un anumit număr încolo intrăm în scenariul lui Houellebecq, cel care a imaginat victoria candidatului musulman la prezidențiale în fața lui Le Pen, dar abia în 2022. Mai avem timp să ne convigem dacă ”Supunerea” autorului francez este roman de ficțiune sau unul de anticipație…

La fel de ospitalieră pare să fie şi Angela Merkel. Ca să-l parafraz pe premier, aş zice "Şi zi aşa, fa, Angelo, aveai chef de nişte atentate?". De ce e aşa prietenoasă Angela cu arabii, că de muncitori români n-a prea vrut să audă!?

Pentru că muncitorii arabi nu sunt cetățeni europeni și nu au drepturi. Cei români, când patronii nemți nu-i plătesc, și se întâmplă des, au tupeul să îi dea în judecată pe angajatori și să-și ceară drepturile. Nu prea îi bagă statul german în seamă, dar totuși e un deranj. Imigranții arabi o să fie cuminți, cel puțin la început. Asta până când unii o să se arunce în aer, desigur. Dar cum Merkel se visează Cancelarul Europei, că Germania i se pare prea mică pentru nevoia ei de putere, nimeni nu comentează în front. Mai nou, ne-a amenințat că ne dă în judecată dacă nu respectăm impunerea de cote de imigranți. Ordnung, Sicherheit, Suaberkeit und Disziplin! Merkel îmi amintește de celebrul pasaj al marelui Toma Caragiu din finalul capodoperei ”Actorul și sălbaticii”. Ar trebui revăzut pentru a înțelege ce vremuri trăim în Europa…

Acum două luni nici nu se visa măcar despre refugiaţi musulmani în România, acum toată lumea vorbeşte. Parc-a ştiut Ponta pentru cine face moschee. Credeţi că e un profet mai tare ca Profetul?

Ponta e profetul propriei sale pierzanii. A pierdut președinția țării, apoi pe cea a partidului, poate o fi crezând că Allah este ultima șansă de a se salva.

Am avut raţie de ulei, de zahăr, acuma avem şi raţie la imigranţi. Ce raţie mai urmează, aia de democraţie?

Nu, rația de Merkel. Tot cetățeanul european să știe că Mutter Merkel ține pâinea și cuțitul și ea împarte datoriile, sarcinile și, de ce nu, și imigranții. Grecii au văzut pe pielea lor cum e să țină Merkel hățurile. Putem vedea și noi, românii, acum, mai ales că avem și un guvernator neamț.

Sincer, vă e teamă de pericolul unor atentate teroriste la noi? Că, în ritmul în care merg lucrările din Drumul Taberei, nici metrou ca să arunce în aer n-o să aibă islamiştii.

Am citit acum câțiva ani în ”Academia Cațavencu” un text savuros despre un terorist arab care a venit în România să pună la cale niscaiva atentate. După ce l-a jecmănit taximetristul de jumătate din banii pentru atentat, iar cealaltă jumătate i-au luat-o șuții, după ce a intrat în spital infectat cu salmonela pentru că a mâncat o prăjitură și după ce era să sară chiar el în aer de la butelia de gaz a vecinului, a plecat în grabă trimițând șefului celulei teroriste următorul mesaj: ” Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba”. Cred că se aplică, dar nu înseamnă că unii mai zeloși întru Mahomed  nu ne pot da și o mână de ajutor.

Dacă migraţia continuă, credeţi că următorul nostru interviu o să-l publicăm cu litere arabe?

Nu doar cu litere arabe. Următorul interviu va trebui publicat și în următoarele limbi: maghiară, germană, rromă, plus alte limbi ale națiunilor conlocuitoare, în spiritul respectării drepturilor minorităților la identitatea și cultura proprie!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.