Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii, în prim-plan la meciul Franţa-Elveţia: Barna l-a întâlnit pe Figo şi a uitat câţi ani are, Ciolacu a ghicit că se ajunge la 11 metri

Barna şi alţi politicieni nu s-a speriat după scandalul de la jocul Austria - Macedonia de Nord, când au văzut meciul de la VIP, iar Gică Hagi şi Gică Popescu au stat la inele inferioare. Ei şi-au făcut simţită prezenţa şi la ultimul meci găzduit de România la Euro 2020 (după cele 3 din faza grupelor), notează Mediafax.

Politicianul a scris următorul mesaj pe contul său de Facebook, lângă o fotografie în care apare alături de Luis Figo, fost coleg la Barcelona cu Gică Popescu: "Pentru toţi cei care, copii sau tineri fiind, ne uitam la acest domn cu fascinaţie şi admiraţie. Acum Figo este la Bucureşti în tribună şi Pogba şi Benzema strălucesc pe teren. Nu încetaţi să visaţi, pentru că visul de a-ţi întâlni idolii copilăriei sau tinereţii se poate împlini oricând!"

Iniţial, Barna a scris doar "pentru toţi care, copii fiind, ne uitam la acest domn...", însă ulterior şi-a amintit că este cu doar trei ani mai tânăr decât Figo şi a adăugat şi "tineri".

În cadru apare şi fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, fost parlamentar PSD, precum şi unul dintre fiii acestuia.

Internauţii l-au luat peste picior pe Barna. "De când aştepta Figo să-l cunoască pe Barna", l-a ironizat un utilizator. Alţii n-au omis să-i aducă aminte lui Barna că, în campania electorală, nu l-a recunoscut pe Emeric Ienei, cel care a adus Cupa Campionilor Europeni în România şi căruia s-a oferit să-i dea un autograf.

content-image

Prezenţa politicienilor a produs valuri şi la TV. "Daniel Niculae (n.r. - fotbalist care a jucat la Euro 2008 pentru România) era la nivelul 3 al stadionului. Domnilor, ne-aţi furat fotbalul! Fotbalul ne-a fost furat nouă, sportivilor!", a acuzat Ciprian Marica, în comentariul de la Pro TV, după meci. Fostul atacant al naţionalei, acum patron de fotbal, se referea la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar şi la cei care îl susţin puternic.

Şi PSD a avut oamenii de frunte la meci. Preşedintele Marcel Ciolacu a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare lângă ex-premierul Sorin Grindeanu. "Atmosfera senzationala", a comentat liderul principalului partid de opoziţie, care, spre deosebire de Barna, nu se afla la tribuna oficială.

Întrebat într-un comentariu dacă ţine cu Franţa sau cu Elveţia, în timpul reprizei a doua, când Franţa era la conducere, Ciolacu a răspuns: "Ar fi frumoase nişte prelungiri."

content-image

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.