Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicul se pune în calea noii Super Ligi - Boris Johnson ia în calcul toate opțiunile

Agerpres
Boris Johnson

Premierul Boris Johnson şi-a reafirmat sprijinul pentru autorităţile fotbalistice şi a confirmat că guvernul său nu va rămâne inactiv faţă de proiectul Super League, informează lesoir.be potrivit news.ro.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a asigurat, marţi, că nicio măsură nu au fost exclusă de către guvern pentru a opri proiectul unei Superligi europene de fotbal în afara UEFA, după o întâlnire cu autorităţile engleze de fotbal.

Johnson "şi-a reafirmat sprijinul său neclintit pentru autorităţile fotbalistice şi a confirmat că acestea au sprijinul deplin al guvernului pentru a întreprinde orice acţiune este necesară pentru a opri acest proiect", a precizat Downing Street, într-un comunicat publicat după întâlnire.

"Prim-ministrul a confirmat că guvernul nu va sta inactiv, în timp ce o mână de proprietari îşi vor crea micile lor cluburi private. A fost clar că nu a fost exclusă nicio măsură şi că guvernul explorează toate posibilităţile, inclusiv opţiunea legislativă, pentru a se asigura că această propunere va fi abandonată”, au explicat în continuare serviciile de la 10 Downing Street.

Federaţia Engleză de Fotbal (FA), Premier League şi grupuri de suporteri au fost invitate, în prezenţa ministrului Sporturilor, Oliver Dowden, la două zile de la anunţul creării unei ligi europene private, la care vor participa şase cluburi engleze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.