Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițist ȘPĂGAR, care promitea că intermediază permise, REȚINUT de procurori

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un polițist din București a fost reținut de procurori. Omul legii intermedia permise și a cerut șpagă, cu promisiunea că un elev va promova examenul de la școala de șoferi.  Polițistul a pretins 700 de euro, din care a primit 500 de euro, lăsând să se creadă să are influență asupra polițiștilor examinatori și îi va determina să admită o persoană la proba de traseu astfel încât să obțină permisul de conducere, conform Mediafax.

Citește și: După rebranduirea Poliției Române, Marcel Vela face o nouă mutare cu IMPACT MAJOR! Schimbare radicală a IMAGINII

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a polițistului în cadrul Brigăzii Rutiere București, pentru infracțiunea de trafic de influență.

Din probele administrate a rezultat faptul că în cursul lunii august, polițistul a pretins suma de 700 euro, iar la data de 18 august a primit suma de 500 euro, lăsând să se creadă că are influență asupra polițiștilor examinatori din cadrul SRPCIV București și că îi va determina pe aceștia cu privire la admiterea unei persoane la proba de traseu în vederea obținerii permisului de conducere.

Miercuri, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, procurorii cerând arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcția Generală Anticorupție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.