Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițist sfâșiat chiar în curtea Poliției de un câine periculos. Este în stare gravă la spital

Ciobanesc caucazian

Un polițist de la Postul de Poliție Banca din Bârlad a fost grav rănit și transportat de urgență la spitalul local după ce a fost atacat de un câine de rasă ciobănesc caucazian în timp ce se afla în serviciu. Incidentul s-a petrecut în curtea postului de poliție, când câinele s-a năpustit asupra polițistului, mușcându-l de mai multe ori, inclusiv de mâini, coapse și gât.

Polițistul, în vârstă de doar 25 de ani și originar din Bârlad, și-a început ziua ca oricare alta, neștiind că va fi pus în pericol în timpul serviciului său. În timp ce se afla în curtea postului de poliție, el a fost brusc atacat de un câine de mari dimensiuni, care s-a dovedit a fi de rasă ciobănesc caucazian. Această rasă este cunoscută pentru dimensiunile sale impresionante, putând ajunge până la 100 de kilograme și având o înălțime de aproximativ 80 de centimetri la maturitate. În fața forței și agresivității câinelui, polițistul nu a avut nicio șansă, fiind doborât la pământ și mușcat în mai multe locuri, inclusiv de mâini, coapse și gât, potrivit Vremea Nouă.

Cu toate acestea, polițistul a avut norocul să fie observat de un coleg care a intervenit rapid pentru a-i salva viața. Colegul său a reușit să sperie câinele, alungându-l și astfel oprind atacul. Cu toate acestea, rănile polițistului erau grave, iar situația a devenit urgentă. Colegul său a reușit să-l transporte pe polițistul rănit la spitalul din Bârlad, unde medicii au preluat imediat cazul pentru a-i acorda îngrijiri medicale de urgență.

Polițistul, sfârtecat de câinele fratelui unui afacerist controversat

 

La spital, diagnosticul a arătat că polițistul avea răni multiple provocate de mușcăturile câinelui, inclusiv la nivelul gâtului, coapsei stângi și brațului drept. Rănile erau grave, necesitând intervenții chirurgicale imediate pentru a-i salva viața și pentru a-i restabili funcțiile normale ale corpului. Medicii au făcut tot posibilul să îl stabilizeze pe pacient și să îi ofere îngrijirea necesară pentru a facilita procesul de recuperare.

Până la urmă, polițistul a fost internat în Compartimentul de Chirurgie plastică al Spitalului Municipal "Elena Beldiman" din Bârlad, unde a fost supus mai multor intervenții chirurgicale pentru a-și trata rănile grave. Procesul de recuperare a fost unul îndelungat și dificil, dar cu ajutorul echipei medicale și a sprijinului său de la familie și colegi, polițistul a reușit să-și revină în cele din urmă.

În ceea ce privește proprietarul câinelui, acesta a fost identificat ca fiind fratele omului de afaceri Fănel Bogos, iar câinele se afla în curtea unei societăți comerciale aparținând acestuia. În urma incidentului, proprietarul câinelui a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea reglementărilor privind deținerea și supravegherea câinilor agresivi, iar împotriva sa a fost întocmit și un dosar penal pentru neglijența care a dus la atacul câinelui asupra polițistului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.