Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițista anti sistem a luat virusul HPV! Andrada Voicu: Prezervativul nu protejează!

Andrada Voicu

Polițista Andrada Voicu devenea cunoscută în România după ce s-a revoltat chiar împotriva sistemului în care lucrează. Pe atunci, Voicu atenționa că poliția e slab dotată și că oamenii legii își riscă viața în rabelele primite pe post de mașini de serviciu. Voicu fusese victima unui accident rutier petrecut în timpul programului. Acum, polițista s-a trezit cu un nou necaz pe cap, a luat HPV!

Citește și: Amor la nivel înalt! Cel mai cunoscut ginecolog din Timișoara se iubeste cu o fostă Miss România!

„Din păcate, mai mult de 80 la sută din populația României nu știe ce este virusul HPV. Dacă mergi pe stradă și întrebi o adolescentă sau o doamnă trecută de prima tinerețe dacă știe ce este un virus HPV, o să-ți spună că nu. Suntem praf la capitolul informare, deși toate informațiile din lume sunt în mâna noastră.

Ținem telefonul mobil în mână și facem tot felul de lucruri cu el, iar cu o simplă căutare am putea găsi informații despre toate lucrurile pe care vrem să le știm. Virusul HPV are peste 100 de tulpini, care se împart în două categorii, cele cu risc scăzut și cele care au un risc mare de a da cancer. Înainte de a-și începe viața sexuală, fiecare adolescent sau adolescentă ar trebui să știe că 80 la sută din persoanele care sunt active au cel puțin o dată în viață o tulpină a acestui virus”, a declarat Andrada Voicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.