Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţişti britanici au aruncat în aer o maşină dintr-o eroare de comunicare

politie spania

Poliţişti britanici au detonat din greşeală, joi, o maşină parcată de colegi de-ai lor în faţa secţiei, din cauza unei "erori de comunicare", relatează DPA. Ofiţerii de la circa de poliţie din Workington, în nordul Angliei, şi-au dat seama de eroare abia după ce au aruncat automobilul în aer, într-o explozie controlată.

Proprietarului maşinii i s-a făcut rău în trafic, miercuri, şi nişte poliţişti au vrut să-l ajute transportându-i autoturismul, un Vauxhall Corsa, într-un loc pe care l-au considerat sigur, chiar în faţa sediului poliţiei. Cineva însă se pare că nu a recepţionat explicaţiile privind prezenţa maşinii, iar tura de noapte a semnalat existenţa unui vehicul suspect. Secţia a fost evacuată, a fost instalat un cordon de securitate pe o rază de 100 de metri şi automobilul a fost aruncat în aer, joi dimineaţa. După explozia controlată, nu au fost găsite obiecte suspecte la faţa locului, conform Agerpres.

Inspectorul Ashley Bennett de la poliţia comitatului Cumbria a explicat că incidentele de securitate publică sunt tratate cu maximă seriozitate şi a dat asigurări că s-a luat legătura cu proprietarul maşinii şi i-au fost prezentate scuze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.