Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiști RĂNIȚI după coliziunea dintre trei autoturisme: Autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune

Inquam Photos/ Octav Ganea
politia controale razie

Doi poliţişti au fost răniţi în urma unui accident rutier produs miercuri la Slătioara, unde a avut loc o coliziune între trei autoturisme, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Cei doi poliţişti se aflau în timpul serviciului, iar autospeciala de poliţie cu care se deplasau avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

"În data de 14 iulie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au intervenit în comuna Slătioara la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane, în urma coliziunii dintre trei autoturisme. Una dintre maşinile implicate în accident este autospeciala de poliţie, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Poliţiştii, din cadrul Poliţiei Berbeşti se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ambii fiind răniţi. Cele două victime au fost transportate la spital", a precizat sursa citată.

Cercetările în acest caz sunt în derulare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.