Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiști umăriți penal pentru luare de mită: procurorii DNA au decis reținerea acestora pentru 24 de ore

arestat bun

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de Combatere a Corupției au dispus efectuarea urmăririi penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de joi, a suspecților Pantea Andrei, comisar de poliție, și Olteanu Valentin, agent șef de poliție în cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București - Brigada Rutieră, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită în formă continuată, anunță Rador.

În ordonanța procurorilor se arată că în perioada 19 martie - 22 aprilie 2023 cei doi, în calitățile menționate mai sus, ar fi primit, pentru a nu constata și sancționa cu amendă și cu suspendarea permisului de conducere, sume de bani de la 23 de conducători auto care ar fi încălcat regulile de circulație pe drumurile publice.

De cele mai multe ori, banii erau ascunși între documentele solicitate, asigurare sau certificat de înmatriculare. Cei doi suspecți ar fi fost surprinși în flagrant, joi, de către procurorii anticorupție, după ce ar fi primit de la patru conducători auto suma totală de peste 2.000 lei, se arată într-un comunicat al DNA. Vineri, ei urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.