Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au arestat un bărbat care a lovit cu maşina două persoane în Craiova şi a fugit de la locul faptei

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat de 33 de ani, care a lovit cu maşina un alt bărbat şi pe fetiţa acestuia, pe o trecere de pietoni din Craiova, la jumătatea lunii ianuarie, a fost identificat şi reţinut de poliţişti, marţi, în urma a 11 percheziţii domiliciare. Alţi trei bărbaţi, complici ai şoferului, au fost reţinuţi pentru că au tăinut fapta şi au încercat să şteargă urmele acesteia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova au reţinut marţi, patru bărbaţi, în cazul evenimentului produs pe data de 20 ianuarie, când o persoană neidentificată a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat şi pe fetiţa acestuia, părăsind locul faptei.

Ancheta făcută în urma accidentului rutier de pe bulevardul Dacia, a dus la identificarea conducătorului autoturismului implicat, acesta fiind Ionuţ M. (33 de ani) din Craiova, dar şi a altor trei persoane care au favorizat şi tăinuit fapta de părăsire a locului accidentului ori au contribuit la ştergerea urmelor acestuia.

Astfel, marţi, au avut lo 11 percheziţii la locuinţele persoanelor respective, dar şi în alte locuri din municipiul Craiova şi din comunele Leu şi Cârcea, cu această ocazie fiind găsite şi ridicate

mai multe părţi componente ale autoturismului implicat în eveniment. În acest caz, conducătorul auto este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, Călin P. (45 de ani) şi Mădălin F. (38 de ani) , ambii din Craiova, sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, iar Marius V. (35 de ani) din comuna Leu, pentru tăinuire. Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.