Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au arestat un bărbat din Buzău după ce în ultimele cinci luni a fost prins de patru ori la volan deşi are permisul de conducere suspendat

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un buzoian a fost arestat preventiv după de ce de la începutul lunii septembrie a anului trecut şi până acum a fost prins de patru ori conducând desi are permisul suspendat. Potrivit Poliţiei Buzău, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Gomoieşti, a fost prins miercuri la volan pe DN 2 C, în localitatea Bălaia, iar poliţiştii au constatat că avea permisul suependat de la începutul lunii septembrie 2017 şi totodată nu se afla la prima abatere.

Conform poliţiştilor, bărbatul a fost oprit prima dată în 31 august 2017, atunci când în urma unei depăşiri neregulamentare a fost sancţionat cu suspendarea permisului. O zi mai târziu, pe 1 septembrie, el a fost prins din nou în trafic, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal şi i s-a adus la cunoştinţă că nu are voie să conducă un autovehicul. Chiar şi aşa, bărbatul a mai fost prins conducând, în octombrie 2017, pe 1 ianuarie 2018, dar şi miercuri, atunci când a fost depistat pentru a patra oară la volan, fără permis de conducere..

Şoferului i-a fost întocmit un nou dosar penal şi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi, Judecătoria Pogoanele a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.