Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au confiscat la Feteşti aproximativ 35 de metri cubi de lemne de foc fără acte

renasterea.ro
politisti

Poliţiştii constănţeni şi reprezentanţii Gărzii Forestiere Bucureşti şi ai Ocolului Silvic Feteşti au confiscat aproximativ 35 de metri cubi de lemne de foc, în valoare de 4.000 de lei, care erau transportate cu un vagon de marfă fără a fi îndeplinite condiţiile legale, informează IPJ Constanţa.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi şi cei ai Direcţiei Poliţie Transporturi din cadrul Poliţiei Române au efectuat pe 17 septembrie un control în cadrul planului de acţiune la nivel naţional "Scutul Pădurii 2017", identificând un transport de material lemnos în staţia C.F. Feteşti - judeţul Ialomiţa, anunță Agerpres.

Citește și: Toți șoferii sunt vizați: Ce lovitură de proporții li se pregătește

Astfel, a fost descoperită cantitatea de 34,5 metri cubi material lemnos din speciile fag şi carpen (lemn de foc), aparţinând unei societăţi comerciale din judeţul Maramureş, care fusese expediată pe adresa unor persoane fizice din oraşul Feteşti fără a îndeplini condiţiile legale.

Poliţiştii constănţeni au aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, şi au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 4.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.