Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiștii au dat amenzi de 540.200 de lei, în urma verificărilor pentru respectarea măsurilor sanitare

Poliţişti şi reprezentanţi ai altor autorităţi au efectuat, în ultimele 24 de ore, 108.068 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în contextul pandemiei, fiind date 2.799 de amenzi, în valoare de 540.200 de lei, potrivit Agerpres.

În urma activităţilor derulate, au fost constatate 3 infracţiuni de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind întocmite 3 dosare penale, informează, duminică, Poliţia Română.

În total, la nivel naţional, au fost 568 de acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară.

"Poliţiştii se află permanent la datorie şi vor interveni cu fermitate în toate situaţiile în care legea este încălcată. Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună la riscuri", se precizează într-un comunicat de presă transmis AGERPRES de Poliţia Română.

La aceste acţiuni au participat poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.