Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Polițiștii au dat iama în barurile din București: Nereguli masive descoperite, în plină epidemie

Inquam Photos / Octav Ganea
terase centrul vechi

Polițiștii din București au verificat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dacă sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, în cluburi, baruri și terase. În total, oamenii legii au aplicat amenzi de aproape 100.000 de lei, anunță Poliția Capitalei.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București-Poliția Sectorului 1, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor , Direcția de Sănătate Publică , Comisariatul pentru Protecția Consumatorului , Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov și Poliția Locală a efectuat verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS -Cov 2”, conform sursei citate.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

Verificările au fost efectuate în mai multe cluburi, baruri și terase, fiind constatate și aplicate un număr de 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 95.000 lei pentru abateri privind protecția consumatorului, la domeniul sănătății publice, precum și cu privire normele de conviețuire socială.

„O societate comercială a fost sancționată contravențional pentru lipsa autorizației de funcționare cu suma de 15.000 lei”, arată Poliția București.

Acțiunile de verificare continuă.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce a fost nevoie de Legea carantinării: Există evoluții fulminante în cazuri fără simptome .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.