Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au dat iama-n șoferi: Aproape 400 de permise de conducere au fost reținute, cele mai multe pentru consumul de alcool

Foto IPJ Sibiu
alcoolemie sofer sibiu craciun

Aproape 400 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti în ultimele 24 de ore, cele mai multe pentru consum de alcool la volan.

În ultimele 24 de ore, aproape 10.000 de poliţişti au intervenit la peste 2.800 de solicitări ale cetăţenilor, au fost constatate peste 5.100 de fapte contravenţionale, iar 398 de permise de conducere au fost reţinute, precizează sâmbătă IGPR.

''La data de 15 decembrie, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 460 de acţiuni şi au intervenit la 2.852 de evenimente, dintre care 2.418 au fost sesizate de cetăţeni prin 112'', arată sursa citată.

De asemenea, au fost semnalate 901 posibile infracţiuni. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost depistate 13 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 38 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 5.106 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.894.370 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 104 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 398 de permise de conducere, dintre care 47 pentru viteză, 56 pentru alcool şi 5 pentru droguri.

De asemenea, au fost retrase 230 de certificate de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.