Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au dat peste 2.300 de amenzi în ultimele 24 de ore, în urma verificărilor pentru respectarea interdicţiilor impuse de pandemie

Mediafax
amenda amenzi politist

Poliţiştii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 2.343 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 400.000 de lei, în urma a 100.215 verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse pentru prevenirea pandemiei de COVID-19.

"În urma activităţilor derulate, au fost constatate patru infracţiuni de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind întocmite patru dosare penale", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, miercuri, AGERPRES.

Poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 509 acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară la nivel naţional.

"În continuare, principalul obiectiv al acţiunilor Poliţiei Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătăţii românilor. Poliţiştii se află permanent la datorie şi vor interveni cu fermitate în toate situaţiile în care legea este încălcată", arată sursa citată.

IGPR recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună la riscuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.