Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au dat sancţiuni şoferilor care au staţionat neregulamentar pe DN 7C Transfăgărăşan

Foto news.ro
aglomeratie transfagarasan

Poliţiştii au dat 34 de sancţiuni în ultimele 24 de ore şoferilor care au oprit neregulamentar pe DN 7C Transfăgărăşan, informează duminică un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

"În ultimele 24 de ore, poliţiştii sibieni au intensificat acţiunile de prevenire şi combatere a încălcării normelor rutiere. (...) Pe DN 7C, Transfăgărăşan, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale pentru staţionare şi oprire neregulamentare. Poliţiştii rutieri şi jandarmii montani vor fi şi azi prezenţi în zonă, acţiunile fiind concentrate pe fluidizarea traficului în vederea prevenirii ambuteiajelor şi oricăror incidente care ar putea genera o stare de pericol la adresa participanţilor la trafic şi nu numai", se arată în comunicatul IPJ Sibiu, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii le recomandă şoferilor care intenţionează să se deplaseze pe Transfăgărăşan să parcheze autovehiculele doar în locurile special amenajate în acest scop şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine, dar şi semnalizarea rutieră amenajată în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.