Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au descins la patinoarele din Capitală - Patinoarul din Parcul IOR a fost închis, s-au dat amenzi de zeci de mii de lei (FOTO)

Un patinoar și un centru de închiriere a patinelor din Capitală au fost închise temporar de polițiști, care au aplicat și amenzi de 56.000 de lei firmelor care administrează astfel de locuri.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii și reprezentanți ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor București au verificat cinci societăți ce au ca obiect administrarea de patinoare, oferire spre închiriere de patine și comercializarea de produse alimentare. Au fost făcute făcute verificări vizând respectarea legislației în vigoare, în scopul asigurării prevenirii și combaterii infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor, precum și a altor fapte de natură penală și contravențională.

Au fost aplicate 8 amenzi în valoare de 56.000 de lei și au fost ridicați în vederea confiscării 4.180 de lei.

De asemenea, a fost oprită temporar prestarea serviciilor pentru un patinoar și activitatea de închiriere a patinelor din Sectorul 3 și pentru zona unde se comercializează produse alimentare. Este vorba despre patinoarul din Parcul IOR.

Poliția Capitalei anunță că verificările vor fi continuate cu privire la întreaga activitate desfășurată de către societăți, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.