Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii Capitalei au descins la un cunoscut club din Sectorul 1: Droguri aruncate pe podea / Video

Politia Romana

Polițiștii Capitalei au descins la un cunoscut club din Sectorul 1: Droguri aruncate pe podea

Polițiștii Capitalei au făcut, ieri noapte, mai multe acțiuni, una desfășurându-se la un cunoscut club din Sectorul 1. Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, controlul a fost in clubul NOOK, acolo unde mai multe comprimate de droguri au fost gasite pe podeaua din incinta clubului.

În baza planului BLOCADA, în noaptea de 15/16 decembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțile 1 și 3 Poliție, împreună cu politiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice -Sector 1, ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, în colaborare cu Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Agenția Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov, au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru protejarea populației împotriva activităţilor comerciale ilicite.

În acest context, cu sprijinul reprezentanților instituțiilor abilitate, polițiștii au acționat în vederea prevenirii și combaterii actelor de tulburare a liniștii și ordinii publice, prevenirii și combaterii altor fapte antisociale de natură contravențională și penală.

În această perioadă, a fost verificată activitatea unei societăți comerciale, în vederea respectării legislatiei privind protecția consumatorului.

În urma acestor acțiuni, reprezentanții clubului au primit înștiințări, urmând a se prezenta la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, cu documente, în vederea verificărilor cu privire la înregistrarea în contabilitate a tuturor sumelor provenite din vânzări.

De asemenea, au fost legitimate și verificate 178 de persoane și au fost efectuate 97 de controale ale bagajelor.

In acest context, au fost constatate trei infracțiuni, 2 conform Legii 143/2000, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri și o infracțiune conform art. 372 Cod Penal, privind portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, în incinta clubului au fost găsite mai multe substanțe, susceptibile de a avea efect psihoactiv, acestea fiind ridicate, de către polițiști, cazul urmând a fi preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

Totodată, reprezentanții ISU au aplicat 6 sancțiuni contraventionale, în valoare de 3.500 de lei, conform OMAI 163/2007, privind normele generale de apărare impotriva incendiilor.

Structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune. Acțiunile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.