Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii AU DESCINS pe litoral: Două cluburi din Mamaia au fost AMENDATE, sancțiuni de aproape 150.000 de lei la 103 firme

airnightclub.net
night club noapte

Două cluburi din Mamaia au fost amendate de poliţişti cu suma totală de 9.000 de lei pentru că nu au luat măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului. Oamenii legii au depistat şi persoane care nu purtau masca de protecţie în zonele aglomerate din staţiuni, după ora 18.00, dar nu au fost sancţionate, ci li s-a explicat care sunt noile prevederi legale, anunță news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, aproximativ 250 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai organelor abilitate de control din judeţul Constanţa au acţionat, sâmbătă seara, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.

Citește și: SURSE - Băsescu pregătește un atac în FORȚĂ: cum s-au făcut jocurile în culisele negocierilor de pe dreapta

Cu ocazia controalelor au fost verificate 103 societăţi comerciale şi au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 148.000 de lei, dintre care 20 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 5 la O.G. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, patru pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi zece pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, au fost amendate două cluburi din Mamaia, unul cu 5.000 de lei, iar celălalt cu 4.000 de lei pentru că nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19.

În acelaşi timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa au făcut controale la 13 obiective (unităţi de turism, cluburi si discoteci) şi au aplicat 53 de sancţiuni (42 de avertismente şi 11 amenzi), în valoare totală de 20.000 de lei.

Citește și: Raed Arafat a EXPLODAT, după demisia epidemiologilor de la DSP București: Au DEZERTAT ca soldatul în război

Echipele de control au depistat şi mai multe persoane care nu purtau masca de protecţie în zonele aglomerate din staţiuni, după ora 18, dar acestea nu au fost sancţionate, ci li s-au explicat care sunt noile prevederi legale. Începând cu data de 1 august masca de protecţie este obligatorie între orele 18-24 în zonele aglomerate de pe litoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.