Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au descoperit peste 7.800 de materiale pirotehnice ilegale, în urma unor percheziţii domiciliare în municipiul Slatina

mascati_perchezitii_95629700

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au efectuat miercuri dimineaţă două percheziţii domiciliare, în municipiul Slatina, la domiciliile unor persoane. Astfel, poliţiştii au descoperit 7.860 de obiecte cu conţinut pirotehnic, din categoriile F1, P1, F2 şi F3, ce cântăresc aproximativ 1.800 de kilograme şi valorează aproximativ 23.200 de lei.

„Percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul planului de acţiune „FOC DE ARTIFICII" şi pentru documentarea activităţii infracţionale a două persoane, în vârstă de 38 şi 47 de ani, bănuite de comiterea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Astfel, poliţiştii au descoperit 7.860 de obiecte cu conţinut pirotehnic, din categoriile F1, P1, F2 şi F3, ce cântăresc aproximativ 1.800 de kilograme şi valorează aproximativ 23.200 de lei. Întreaga cantitate a fost ridicată, pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluţia legală, prin unitatea de parchet competentă”, arată un comunicat de presă al IPJ Olt.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

Sursa citat mai precizează că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.