Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au deshis o anchetă, după ce un elev a fost agresat de un coleg, în apropierea unei unități de învățământ: este acuzat de lovire și alte violențe

politie bun

Poliţiştii au deschis o anchetă, după ce un elev a fost agresat de un coleg, în apropierea unui unităţi de învăţământ din municipiul Tulcea.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii s-au sesizat în urma apariţiei unor imagini în care cei doi elevi au un conflict în apropierea unei unităţi de învăţământ, conform Mediafax.

“Ca urmare a imaginilor video apărute în spaţiul public cu privire la un conflict spontan produs între doi elevi în zona adiacentă unei unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Tulcea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele implicate în incident şi desfăşoară activităţi pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a anunţat IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.