Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au destructurat o grupare specializată în contrabandă cu ţigări: Trei persoane au fost plasate sub control judiciar

enational.ro
DIICOT

O grupare specializată în contrabandă cu ţigări a fost destructurată în urma unor percheziţii derulate de poliţişti în judeţele Galaţi şi Brăila, fiind ridicate 22.000 de ţigarete de contrabandă, 20.000 de lei, 750 de euro, două autoturisme şi 79 de telefoane mobile, în acest caz trei persoane fiind plasate sub control judiciar.

Poliţiştii brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Galaţi şi Suceava şi cei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –S.T. Galaţi, au făcut, marţi, 24 de percheziţii, în judeţele Galaţi şi Brăila, la locuinţele membrilor unei grupări specializate în contrabandă, potrivit unui comunicat transmis joi de Poliţia Galaţi. De asemenea, au fost puse în executare 45 de mandate de aducere.

Conform anchetatorilor, membrii grupării infracţionale, constituite din cetăţeni români şi moldoveni, ar fi introdus ilegal în ţară, din Republica Moldova şi din Ucraina, ar fi transportat, deţinut şi comercializat 82.000 de pachete ţigări. 49.000 dintre acestea au fost capturate de poliţişti la un singur transport, împreună cu autoutilitara în care erau transportate. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 22.000 de ţigarete de contrabandă, 20.000 de lei, 750 de euro, două autoturisme şi 79 de telefoane mobile.

Două femei, de 28 şi 30 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore şi faţă de alţi trei membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 32 şi 54 de ani, s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.