Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au efectuat percheziţii la persoane bănuite de furt de cruci din cimitire

perchezitii

Poliţiştii prahoveni au efectuat două percheziţii la persoane bănuite de furt de obiecte funerare, fiind găsite şi recuperate cinci cruci, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

"În luna septembrie 2019, poliţiştii din Breaza au fost sesizaţi de o femeie din Comarnic cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras două cruci montate la locul de veci al familiei. În urma activităţilor desfăşurate, în data de 29 ianuarie a.c. au fost puse în executare două mandate de percheziţie la domiciliile unor prahoveni, ocazie cu care au fost identificate şi recuperate cele două cruci sustrase de pe raza oraşului Breaza. Totodată, au mai fost identificate şi ridicate alte trei cruci, stabilindu-se că una a fost sustrasă din cimitirul de pe raza comunei Şotrile, iar celelalte de pe raza staţiunii Sinaia, dintr-un spaţiu destinat expunerii spre vânzare a unor astfel de obiecte, aparţinând unei societăţi comerciale", precizează IPJ Prahova.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Cod galben de viscol și ninsori. 27 de județe vizate

Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a autorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.