Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au făcut peste 200 de percheziții în toată țara, în dosare vizând infracțiuni grave

politia Sandu Cioara

Polițiștii au făcut peste 200 de percheziții în toată țara, în dosare vizând infracțiuni grave, precum evaziunea fiscală, înșelăciune, fals, spălare de bani, furt calificat, criminalitate informatică, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, trafic de droguri și trafic de persoane, informează Rador Radio România.

În Mehedinți ofițerii de la Crimă Organizată au vizat destructurarea unei grupări infracționale din Drobeta-Turnu Severin care se ocupa cu traficul de droguri de risc și mare risc. 30 de persoane, suspecți, dar și martori care vindeau droguri pe piața neagră sau consumau substanțe interzise, au fost aduse la audieri.

Ieri, polițiștii au efectuat 23 de percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov, Argeș, Timiș și Vâlcea, într-un dosar de evaziune fiscală instrumentat, în care sunt vizați patru cetățeni de origine chineză, iar în județul Arad perchezițiile au vizat trei persoane și o firmă, în legătură cu infracțiuni de exploatare ilegală de agregate minerale și evaziune fiscală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.