Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr care ar fi bruscat şi trântit un agent de poliţie

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliţiştii au întocmit, vineri, dosar penal pe numele unui tânăr care ar fi bruscat şi trântit un agent de poliţie, după ce acesta a oprit pentru verificări autoturismul în care se afla, informează IPJ Ilfov, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe DN1, în oraşul Otopeni. 

"La data de 1 februarie, în jurul orei 00.40, în urma unei acţiuni operative pe linie de siguranţă rutieră, desfăşurată pe Drumul Naţional 1, în oraşul Otopeni, judeţul Ilfov, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov - Serviciul Rutier au oprit pentru verificări un autoturism, care prezenta defecţiuni la sistemul de iluminare. La momentul în care poliţiştii au procedat la legitimarea femeii care conducea autoturismul, pasagerul din dreapta, un tânăr, de 21 de ani, ar fi început să devină recalcitrant şi ar fi adresat injurii la adresa poliţistului care solicitase documentele. În momentul în care poliţistul a vrut sa îl legitimeze pe tânăr, acesta ar fi coborât din autoturism şi l-ar fi bruscat şi trântit pe poliţist, pe acostamentul Drumului Naţional 1. Ulterior, persoanele în cauza au fost conduse la sediul I.P.J. Ilfov, în vederea continuării cercetărilor", se arată în comunicat.

Citește și: Bărbatul care a murit în accidentul produs în județul Constanța era militar al Forțelor Navale

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.În urma evenimentului, niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit vătămări corporale care să necesite îngrijiri medicale de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.