Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au mers cu AMENZI în cluburile de noapte de pe litoral: Ce nereguli au constatat

Mediafax
amenda amenzi politist

Şapte unităţi de alimentaţie publică de pe litoral, incluzând cluburi de noapte şi o terasă-restaurant, au fost sancţionate contravenţional de poliţişti pentru nerespectarea regulilor de distanţare fizică cu amenzi însumând 61.000 de lei, informează un comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, anunță AGERPRES.

Potrivit sursei citate, peste 360 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai altor instituţii de control au acţionat, sâmbătă noaptea, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.

Cu acest prilej, au fost identificate şapte societăţi comerciale care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor cauzate de pandemie şi au fost acordate opt amenzi în valoare totală de 61.000 de lei.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

"În Mamaia, poliţiştii au identificat trei societăţi comerciale care nu au luat măsuri necesare respectării normelor de protecţie sanitară şi aplicării celor pentru distanţare fizică, în mod eficient, pentru evitarea, pe cât posibil, a interacţiunii între clienţi. Este vorba despre trei cluburi care au fost amendate cu câte 5.000 de lei fiecare, iar, ulterior, pentru că nu s-au conformat legislaţiei şi recomandărilor poliţiştilor, două din cele trei unităţi au mai fost sancţionate cu câte 10.000 de lei, fiecare", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Totodată, în Costineşti, două cluburi în care nu erau respectate normele de distanţare fizică şi nu era evitată interacţiunea cu şi între clienţi au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 16.000 de lei, iar o terasă-restaurant din Vama Veche a primit o amendă de 10.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.