Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au oferit diplome unor elevi botoșăneni care au predat un portofel găsit pe stradă

politisti

Doi elevi de la o şcoală din municipiul Botoşani au fost recompensaţi de poliţişti, după ce au predat Poliţiei un portofel care conţinea banii şi documentele persoanei care l-a pierdut, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei doi copii au găsit portofelul în timp ce se întorceau de la şcoală, iar la scurt timp au mers la sediul Poliţiei municipiului Botoşani şi au predat bunul găsit.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară au recompensat doi elevi ai Şcolii Gimnaziale Elena Rareş pentru faptul că au predat autorităţilor, un portmoneu găsit pe stradă.(...) Pentru comportamentul civic dovedit, ieri, 22 septembrie, poliţiştii i-au vizitat la unitatea de învăţământ şi le-au oferit diplome de excelenţă", a afirmat Nenişcu.

Oficialul IPJ precizează că evenimentul "a generat un cadru interactiv de discuţii, tuturor elevilor prezenţi fiindu-le expuse, adecvat vârstei, noţiuni juridice privind răspunderea minorilor în diverse situaţii de încălcări ale legislaţiei penale, explicându-li-se inclusiv consecinţele însuşirii pe nedrept a unui bun găsit".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.