Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au prins trei şoferi care circulau pe Autostrada Soarelui cu viteze de peste 200 de km/h

jurnalmm.ro
radar pistol

Poliţiştii au depistat, miercuri, trei şoferi care circulau pe Autostrada Soarelui cu viteze de peste 200 de km/h, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi din Poliţia Română, care au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, au depistat 3 şoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A2 Bucureşti - Constanţa.

Citește și: CTP, reacție după decizia CCR: ‘Oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia despre care se spunea că ne protejează’

"Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Bucureşti - Constanţa au depistat 3 şoferi, care conduceau cu viteze excesive. Au fost înregistraţi de aparatele radar, în timp ce rulau pe autostrada A2, cu vitezele de 204 km/h, respectiv 211 km/h", se precizează în comunicat.

Cei 3 au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi de 2.900 de lei fiecare, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.