Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au pus sub supraveghere judiciară peste 1.500 de persoane, în iunie

dosare

Poliţia Română a anunţat că, în perioada 1 – 30 iunie, în urma acţiunilor desfăşurate de autorităţi, au fost luate în supraveghere 1.512 persoane, faţă de care organele judiciare au dispus măsuri preventive. Astfel, faţă de 295 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 1.216 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar faţă de o persoană, cea a controlului judiciar pe cauţiune, potrivit news.ro.

„În prezent, se află în supraveghere 11.713 persoane cu măsuri preventive, dintre care 1.471 se află în arest la domiciliu, 11.220 se află sub control judiciar, iar faţă de 22 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Sursa citată a adăugat că valoarea totală stabilită prin măsurile preventive de control judiciar pe cauţiune de către organele judiciare este 3.451.000 de euro şi 210.040 de lei.

„La data de 30 iunie 2023, existau 51.160 de persoane înscrise în Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, pentru care structurile Poliţiei Române desfăşoară activităţi de supraveghere, conform Legii nr. 118/2019”, mai indică sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.