Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii AU REȚINUT un agresor sexual care a atacat o fetiță de 4 ani: Copila, apărată de prietena ei, de 6 ani

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 41 de ani, care a agresat sexual o fetiță de 4 ani, pe o stradă din orașul Dorohoi, județul Botoșani, a fost reținut. Copila a fost salvată de reacția prietenei ei, în vârstă de 6 ani, care a fost și ea agresată. Cele două au povestit întâmplarea oamenilor legii, anunță MEDIAFAX.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 41 de ani din comuna George Enescu, care este cercetat acum pentru agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie, acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere, a recționat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni”, spun reprezentanții Poliției Botoșani.

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj .

Bărbatul a renunțat, apoi, la acțiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp, un echipaj mixt, format din jandarm și polițist, care patrula în zonă, a fost oprit de cele două fetițe care le-au povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Polițiștii l-au identificat pe agresor și l-au dus la sediul poliției pentru audieri.

Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.