Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au ridicat 30 de mașini, în București, în urma unor operațiuni de amploare

masini politie politia

30 de mașini au fost indisponibilizate de polițiști, în urma unor acțiuni care au avut loc în București. Au fost constatate și cinci infracțiuni, între care conducerea sub influența unor substanțe psihoactive.

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a declarat, sâmbătă, că în București, în cadrul dispozitivelor rutiere special constituite au fost verificat, vineri, 320 de autovehicule, fiind aplicate 150 de sancțiuni contravenționale.

Citește și: Ultimă oră! Ucigașul lui Emi Pian, arestat preventiv!

Tot în urma acestei operațiuni din Capitală, au fost indisponibilizate 30 de mașini și au fost constatate cinci infracțiuni, printre care și cea de conducere sub influența unor substanțe psihoactive.

„Activitățile de ieri (vineri – n.r.) și de astăzi (sâmbătă – n.r.) se desfășoară în contextul măsurilor dispuse de conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea criminalității de orice fel. Pe lângă acțiunile de combatere, efectivele MAI desfășoară și activități preventive la nivelul întregii țări acordând atenție maximă zonelor cu risc crescut de producere a unor incidente grave. Prin prezența activă, în teren, în mijlocul comunității, a polițiștilor și jandarmilor se urmărește descurajarea persoanelor care intenționează să comită fapte ce pot pune în pericol siguranța cetățenilor de bună-credință”, a spus Dajbog.

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Astfel de acțiuni vor continua, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.