Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii BCCO București au confiscat peste 3 kilograme de heroină adusă din Turcia și au reținut patru persoane

heroina

Polițiștii BCCO București au confiscat peste 3 kilograme de heroină adusă din Turcia și au reținut patru persoane, într-un dosar care vizează traficul internațional de droguri de mare risc, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT, au prins un grup infracțional, care procura și transporta, din Turcia, cantități importante de heroină care era distribuită în București.

Citește și: CTP cere capul lui Marcel Vela: Pentru asta, Costache a plătit cu funcția

Polițiștii au prins în flagrant delict, în zona punctului de trecere a frontierei Ostrov, un bărbat de 45 de ani, imediat după ce ar fi intrat în țară, la volanul unui autocamion, care avea ascunse, printre mărfuri, 3 kilograme de heroină. „Drogurile ar fi fost procurate din Turcia și ar fi fost transportate pe ruta Turcia- Bulgaria - România. Ansamblul rutier a fost indisponibilizat”, au transmis polițiștii.

Polițiștii au mai prins în flagrant delict, miercuri, în sectorul 1 din București, doi bărbați, de 39 și 43 de ani, imediat după ce ar fi preluat coletele, din Vama Chitila. „Asupra celor doi s-au găsit și ridicat pentru cercetări 7.730 de euro, 630 de lei, 129 de dolari și 35 de lire sterline. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, cu care aceștia s-au deplasat la locul tranzacției”, se mai arată în comunicat.

Tot miercuri, polițiștii au făcut patru percheziții domiciliare în București, în urma cărora au ridicat aproximativ 350 de grame de heroină, 6.586 de euro, 61.050 de lei, două cântare electronice de precizie, 10 telefoane mobile, 10 cartele sim și mai multe înscrisuri și bunuri.

Citește și: Avertisment! Consumul de alcool crește riscul de contractare a Covid-19 și înrăutățește efectele bolii

La audieri au fost conduse 6 persoane, iar față de 4 dintre acestea procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz continuă pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.