Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii Capitalei au reținut doi tineri, pentru lovire şi alte violenţe, în urma unui incident în trafic

112 politia politie

Poliţiştii Capitalei au reţinut doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 16 ani, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi favorizarea făptuitorului, în urma unei şicanări în trafic, în sectorul 2.

"La data de 14 mai, în jurul orei 06,30, poliţişti din cadrul Secţiei 8 au fost sesizaţi prin intermediul 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei şicanări în trafic, pe raza sectorului 2. Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că victima, în vârstă de 19 ani, ar fi fost lovită în spate cu un obiect înţepător-tăietor, de către o persoană necunoscută, pasager al unui autoturism, ca urmare a unei şicanări în trafic, după care, împreună cu şoferul autoturismului, au părăsit locul comiterii faptei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis vineri AGERPRES.

Citește și: Violențe în trafic! Poliția a intervenit imediat! Doi tineri au fost reținuți

În urma investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi doi tineri bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind depistaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii.

"Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi favorizarea făptuitorului, cu cei doi în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.