Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii caută doi minori care au plecat de acasă şi nu au mai revenit

reperio.news
politist-politia-romana

Poliţiştii caută o fată de 15 ani şi un băiat de 14 ani care au plecat de acasă şi nu au mai revenit, a anunţat duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Sibiu, poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă de o femeie cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 3,00, fiica sa, Haller Diana Cătălina, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu Bumbu Doru Daniel Denis, în vârstă de 14 ani, ambii din municipiul Mediaş, fără a mai reveni acasă.

Semnalmentele fetei sunt următoarele: înălţime 154 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr roşcat drept, lung. La momentul plecării, ar fi purtat o bluză sport, cu glugă de culoare neagră, cu inscripţia "adidas" pe braţul stâng, o pereche de pantaloni de culoare neagră cu dungi albe, încălţăminte sport de culoare albastră şi roz. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Băiatul are următoarele semnalmente: înălţime 170 cm, greutate 65 de kg, ochi căprui, păr brunet, scurt. La momentul plecării, ar fi purtat geacă de culoare neagră, cu glugă prevăzută cu blăniţă de culoare albă, pantaloni blue-jeans de culoare neagră, cu un accesoriu la buzunarul drept, încălţăminte sport de culoare albă, cu sigla "NIKE" de culoare portocalie. Semne particulare: pe dosul mâinii drepte are un tatuaj tip coroană vizibil.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceşti tineri sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.