Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii caută doi tineri sibieni suspectaţi că au sustras casetele cu bani din cinci automate de cafea

perchezitii politie

Poliţiştii din Sibiu au cerut sprijinul cetăţenilor pentru identificarea a doi tineri, suspectaţi că au sustras casetele cu bani din cinci automate de cafea, potrivit Agerpres.

"La nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind infracţiunea de furt. Două persoane sunt bănuite că, în cursul lunii mai a acestui an, ar fi sustras casetele cu bani din 5 automate de băuturi calde şi îmbuteliate de pe raza municipiului Sibiu. Cele 5 casete conţineau în total suma de aproximativ 1.400 de lei, însă valoarea prejudiciului creat prin distrugerea aparatelor pentru sustragerea casetelor se ridică la suma de 18.000 de lei", se precizează într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, cele două persoane bănuite de săvârşirea faptelor au fost surprinse de camerele de luat vederi instalate în zona Pieţei Rahova din Sibiu pe 31 mai, însă până în pezent nu au putut fi identificate.

"În acest context, rugăm cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la aceste persoane să contacteze telefonic Secţia Nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu, la numărul 0269/212260", se mai menţionează în comunicatul IPJ Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.