Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii cer ajutorul oamenilor după 6 zile: Primele imagini cu bărbatul care a incendiat opt mașini / VIDEO

breaking news

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru identificarea și prinderea bărbatului care în noaptea de 31 martie a dat foc la opt mașini în București.

„Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, principal suspect în comiterea infracţiunii de distrugere calificată prin incendiere, săvârşită la data de 31 martie/01 aprilie a.c., pe raza Sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse. Cei care îl recunosc şi pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe la telefon 021/222.41.58 Secţia 4 Poliţie, cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, precizează Poliția într-un comunicat.

Pompierii au descoperit că piromanul a dat cele trei lovituri de proporţii după un plan atent studiat: a pus cârpe îmbibate cu benzină sub roţile maşinilor. S-a asigurat că vehiculele iau foc, dar şi-a lăsat şi timp să dispară până izbucneşte vâlvătaia.

Restricții pe cel mai mare aeroport din România: Avioanele mari nu vor mai avea voie să aterizeze/ DOCUMENT BOMBĂ

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.