Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Iaşi au făcut zeci de percheziții la persoane acuzate de evaziune fiscală

perchezitii

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Iaşi au făcut, marți, 40 de percheziţii la persoane bănuite de delapidare, folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii, evaziune fiscală și spălare de bani prin firme care acționau în domeniul imobiliar, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de Poliția Română, din cercetările făcute de DIICOT Iași și polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, a reieșit că, o persoană ar avea calitatea de unic asociat şi administrator la mai multe societăți comerciale și ar controla alte societăți ca administrator de fapt.

Citește și: Studiu șocant: Motivul pentru care majoritatea românilor se apucă de fumat

De asemenea, aceasta ar avea și calitatea de persoană fizică autorizată.

„Persoana în cauză ar fi iniţiat o grupare infracţională organizată, ce ar avea drept scop obţinerea de bani prin sustragerea de la plata și neplata taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat. Gruparea ar fi acționat în domeniul imobiliar, cu precădere în construcții de imobile, achiziții și vânzări de imobile”, arată Poliția Română.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, la activităţi au participat şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Suceava, Vaslui şi Botoşani, poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi şi ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.