Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră au descoperit într-un tir înmatriculat în Bulgaria, mai mulţi paleţi ce conţineau peste 13.000 de bunuri contrafăcute

captura youtube
coada tiruri vama siret

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport înmatriculat în Bulgaria, mai mulţi paleţi ce conţineau cantitatea de peste 13.000 de bunuri contrafăcute şi au constat în articole vestimentare, parfumuri, încălţăminte, produse de marochinări şi ceasuri, toate inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, fiind astfel susceptibile a fi contrafăcute. Produsele aveau în valoare totală de aproximativ 4.018.500 lei, conform news.ro.

„În data de 16.03.2024, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion, un cetăţean bulgar. Acesta transporta coletărie pe ruta Bulgaria-Germania, conform documentelor prezentate. Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, în interiorul compartimentului de marfă, mai mulţi paleţi ce conţineau diverse bunuri”, arată comunicatul de presă al Poliţiei de Frontieră.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 13.395 bunuri contrafăcute, constând în articole vestimentare, încălţăminte, parfumerie, produse de marochinărie şi ceasuri inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare totală de aproximativ de 4.018.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.