Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră au găsit 70.000 de euro ascunşi sub hainele unor cetăţeni turci şi în bagajele unor cetăţeni români care circulau cu un autocar

www.agerpres.ro
bani, lei, bancnote

 

Poliţiştii de frontieră au găsit 70.000 de euro ascunşi pe corpurile unor cetăţeni turci şi în bagajele unor cetăţeni români care circulau cu un autocar pe ruta Bucureşti – Instanbul. Cei doi cetăţeni turci, dintre care unul fiind şoferul, le-au împărţit banii românilor pentru a-i ascunde şi a-i transporta în Turcia, scrie News.ro.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de la punctul de trecere Giurgiu au verificat joi, în baza unei analize de risc, autocarul unei firme de transport internaţional care circula pe ruta Bucureşti – Instanbul. Ei au găsit pe corpurile unor cetăţeni turci, sub haine, dar şi în bagajele unor cetăţeni români, suma de 70.000 de euro.

Poliţiştii au stabilit că cei doi cetăţeni turci, dintre care unul fiind chiar şoferul în vârstă de 51 de ani, iar celălalt pasager, au împărţit celor şase români din autocar diverse sume de bani pentru a le ascunde în bagajele lor şi a le transporta în Turcia.

Autorităţile au confiscat banii şi fac acum cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.