Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat 31 de cetăţeni din Pakistan, India şi Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria

wsj.com
germania imigranti forta de munca

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au depistat 31 de cetăţeni din Pakistan, India şi Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu frigidere, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea, pe sensul de ieşire din ţară de la PTF Nădlac II s-a prezentat un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

"Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere pentru o societate comercială din Italia. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul pentru marfă, treizeci şi unu de cetăţeni străini", se precizează în comunicat.

În urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că aceşti 31 de cetăţeni din Bangladesh, India şi Pakistan intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

"Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de migranţi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun", se mai menţionează în comunicatul ITPF Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.