Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii de frontieră din Borș au descoperit un utilaj de construcţii, în valoare de 23.000 de euro, furat din Marea Britanie

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Un utilaj de construcţii în valoare de aproximativ 23.000 euro, furat şi căutat în Marea Britanie, a fost descoperit de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea.

Potrivit unui comunicat al ITPF Oradea, utilajul marca Manitou a fost introdus în ţară în data de 2 martie, în jurul orei 7,50, într-un automarfar cu semiremorcă, înmatriculate în România, condus de cetăţeanul român M.C, în vârstă de 34 de ani, potrivit Agerpres.ro.

Citește și:  ZIUA Z la PSD. Se va decide cu toate cărțile pe masă - ANTICIPATE sau Guvernul Cîțu. Care sunt riscurile și cum afectează deciziile procurorilor deciziile

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire prezentate, un utilaj de construcţii marca Manitou, pentru o firmă din România.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră în bazele de date, a rezultat faptul că utilajul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, în luna februarie.

"Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că utilajul în cauză era căutat de autorităţi, el având doar rolul de a-l transporta din Marea Britanie în România, în baza unei comenzi de transport primite de la firmă. În acest caz, utilajul în valoare totală de aproximativ 23.000 de euro a fost indisponibilizat, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt," se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.