Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră suceveni au confiscat țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 126.000 de lei

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat şi confiscat ţigări de contrabandă în valoare totală de aproximativ 126.000 de lei, pe raza localităţii Straja, conform Agerpres.

Reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava au informat, joi, că au fost descoperite şi confiscate, peste 10.700 de pachete cu ţigări, în valoare de 125.775 de lei.

Conform sursei citate, poliţişti de frontieră împreună cu lucrători ai Agenţiei Frontex, fiind sprijiniţi de un echipaj din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie aflat în misiune de supraveghere aeriană a frontierei de stat, au observat mai multe colete abandonate în imediata apropiere a liniei de frontieră, pe direcţia localităţii sucevene Straja.

În urma cercetării zonei, s-au descoperit cinci colete voluminoase ce conţineau ţigări de contrabandă.

Acestea au fost transportate la sediul sectorului pentru inventariere şi a rezultat cantitatea de 10.750 pachete cu ţigări de provenienţă Republica Moldova şi duty free.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.