Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de la transporturi au întocmit 50 de dosare penale şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale în această săptămână

Facebook
politist mai

Poliţiştii de la transporturi au întocmit, în această săptămână, 50 de dosare penale şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, pentru neregulile depistate în zona staţiilor de cale ferată, porturilor, pe rute feroviare şi navale, scrie Agerpres.

"În ultima săptămână, poliţiştii de la transporturi au întocmit 50 de dosare penale şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile depistate în zona staţiilor de cale ferată, porturilor, pe rute feroviare şi navale. În perioada 21 - 28 decembrie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi a Poliţiei Române, poliţiştii au patrulat în 403 staţii de cale ferată, în peste 400 de trenuri de călători, precum şi în 195 de alte zone (aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale). (...) Au fost depistate cinci persoane urmărite la nivel naţional sau internaţional, doi minori lipsiţi de supraveghere (care au fost predaţi familiilor sau internaţi în centrele de plasament) şi două persoane cu afecţiuni psihice (care au fost internate în unităţi spitaliceşti competente). Totodată, au fost depistate, în flagrant delict, 17 persoane, în timp ce comiteau infracţiuni şi identificate alte 30, cercetate în dosare penale înregistrate iniţial cu autor necunoscut. A fost reţinută, pentru 24 de ore, o persoană, faţă de aceasta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile", informează Poliţia Română într-un comunicat.

Citește și: Turiștii rămași înzăpeziți la Arieșeni, după ce GPS-ul i-a trimis pe un drum de vară, au fost salvați de jandarmi montani

Potrivit sursei citate, tot în cursul acestei săptămâni, poliţiştii de la transporturi au desfăşurat patru acţiuni cu privire la comerţul ilegal, contrabandă şi siguranţa transporturilor pe apă şi pe uscat. În urma acţiunilor derulate, au fost depistate patru persoane deţinătoare de ţigarete de contrabandă în scopul comercializării şi trei persoane care deţineau ilegal droguri, faţă de care s-au luat măsurile legale. 

"Pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 10.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 10.000 de lei", se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.