Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii, descinderi la traficanții de droguri din Constanța: Doi dintre ei au fost arestaţi preventiv

perchezitii

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, sunt cercetaţi de poliţiştii constănţeni pentru trafic de droguri, iar doi dintre ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt a primit arest la domiciliu, anunță news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au făcut trei percheziţii domiciliare în Cernavodă, la locuinţele unor bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de mare risc (cocaină).

“Cei 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, au fost conduşi la audieri, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. Constanţa au dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa”, se arată în comunicat.

Ei au fost prezentaţi apoi instanţei care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru doi bărbaţi. În cazul celui de-al treilea bărbat a fost luată măsura arestului la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.