Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Botoşani au efectuat percheziţii domiciliare într-un dosar în care mai mulţi tineri sunt cercetaţi pentru furt

axanews.ro
amenzi amenda politia

Poliţiştii din Botoşani au efectuat, joi, nouă percheziţii domiciliare într-un dosar în care mai mulţi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au fost desfăşurate pe raza comunei Prăjeni de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale cu sprijinul celor de la Poliţia oraşului Flămânzi şi Secţia de poliţie Rurală nr. 3 Hlipiceni, conform agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că patru tineri, de 18, 27 şi 32 de ani, din comuna Prăjeni şi oraşul Flămânzi, în perioada aprilie-iunie 2020, au pătruns fără drept în societăţi comerciale, prin forţarea uşilor de acces şi prin distrugerea sistemelor de supraveghere video, precum şi în curtea locuinţelor persoanelor vătămate, de unde au sustras mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, ţigări, alcool şi 11 iepuri. Prejudiciul cauzat în urma activităţii infracţionale a fost estimat la suma de 20.000 de lei", a afirmat Nenişcu.

Trei dintre persoanele vizate de anchetă, doi tineri de 18 ani şi unul de 32 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.

Doi dintre aceştia, pe numele cărora erau emise mandate de aducere de către poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani, au fost depistaţi pe raza municipiului Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.